Android.png

If you want to create applications for Android phones, you require an Android SDK and an Android Marketplace.

manufactory.png

If you want to create applications for Factories, you require the vf-OS OAK and the vf-OS platform to exploit them.

De behoeftes van Europese MKB’s met betrekking tot ICT-oplossingen voor de productie-omgeving worden bij lange na niet op een kostenefficiënte en tijdbesparende wijze vervuld.

vf-OS biedt een productie-georiënteerd cloud platform dat een meerzijdig markt-ecosysteem ondersteunt, welke een reeks aan diensten levert voor de ‘connected factory’ van de toekomst. Hierdoor zijn productiebedrijven in staat om betere productie- en logistieke processen te ontwikkelen en integreren.

Een Open Besturingssysteem voor Virtuele Fabrieken

bezoek onze commerciële interface

Proefactiviteiten

vf-OS Omgeving

Virtual Factory System Kernel

De vf-OS Kernel is de kern van het besturingssysteem, verantwoordelijk voor het leveren van fundamentele systeembronnen en een set specifieke diensten, welke open en toegankelijk is voor andere componenten van het systeem.

Virtual Factory Connect

Open API’s, interconnectiemodules en drivers fungeren als interoperabiliteitsmechanismen tussen de fabriek en de vf-OS applicaties. De integratie tussen beiden is naadloos en veilig.

Vf-OS biedt een flexibele infrastructuur aanpasbaar aan de applicaties en hulpmiddelen, inclusief de oprichting van adapters om te integreren met daadwerkelijke fabrieken, bestaande systemen, en productie-infrastructuur.

Applicatie Ontwikkel Kit

Een compleet en volledig open Applicatie Ontwikkel Kit wordt beschikbaar gesteld aan de developer-community, met als doel de verdere ontwikkeling van de specifieke applicaties binnen het vf-OS systeem te garanderen.

vf-OS Technologieën

Zakelijke Apps
Interoperabiliteit
Data Analytics
Operating System Virtualisatie
Multi-sided Platforms
Virtual Factory Data en Connect
Virtuele Fabrieksmiddleware

vf-OS Partners

Marca_Horizontal.png

Bedankt voor uw interesse in vf-OS. Mocht u meer willen weten over het project, kunt u het e-mail formulier invullen en versturen. Wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Thanks! Message sent.

Dit project heeft subsidie ontvangen vanuit het Horizon 2020 Onderzoeks- en Innovatieprogramma van de Europese Unie, onder subsidieovereenkomst nr. 723710.