Over vf-OS

vf-OS is een gemeenschappelijk onderzoeks- en innovatieproject, gesubsidieerd door het H2020 programma van de Europese Unie, onder subsidieovereenkomst nummer 723710.

Het vf-OS project zal een Open Operating System voor Virtual Factories ontwikkelen, ondergebracht in een cloud platform, die een meerzijdig markt-ecosysteem ondersteunt voor het leveren van een reeks diensten aan de gekoppelde fabriek van de toekomst, om betere productie- en logistieke processen te integreren.

Deze aanpak kan een geheel nieuw niveau aan flexibiliteit en schaalbaarheid binnen het productiedomein haalbaar maken, waarbij er geprobeerd wordt niet het wiel opnieuw uit te vinden maar gebruik te maken van bestaande concepten en middelen en waar nodig te verbeteren.

Vergelijking tussen reguliere besturingssystemen en vf-OS

De implementatie van het vf-OS platform brengt een wisselwerking van verschillende werkvormen met zich mee, die onderverdeeld zijn in 11 werkpakketten. Deze werkpakketten specificeren, implementeren en valideren het vf-OS platform en de onderliggende elementen, core tools en diensten.

Bedankt voor uw interesse in vf-OS. Mocht u meer willen weten over het project, kunt u het e-mail formulier invullen en versturen. Wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Dit project heeft subsidie ontvangen vanuit het Horizon 2020 Onderzoeks- en Innovatieprogramma van de Europese Unie, onder subsidieovereenkomst nr. 723710.

Thanks! Message sent.